Favoriti ubedljivi prvog dana EU RMR-a

Podeli:
EU RMR
EU RMR

U mečevima prve runde EU RMR Major kvalifikacija, favoriti su mahom odneli pobede čime su zakazani neki izuzetno zanimljivi mečevi u drugoj rundi, počevši sa velikim okršajem između G2 i Cloud9 (nekadašnji Gambit).

Iako se startni mečevi EU RMR-a igraju na samo jednu mapu, nismo videli iznenađenja na otvaranju kvalifikacija za ESL Rio Major. GamerLegion je bio najbliže velikom iznenađenju protiv najboljeg tima sveta FaZe Klana, ali su poklekli nakon četiri produžetka izgubivši 25-28.

G2 je došao do najubedljivije pobede, o čemu smo pisali u ovom tekstu. A u derbiju prvog dana Ninjas in Pyjamas su pobedili Astralis 16-12. BNE i Sprout su odneli tesne pobede protiv Eternal Fire i forZe, Cloud9 je lako izašao na kraj sa B8, Team Spirit sa 1win, a Fnatic je ubedljivo savladao Auroru.

Parovi A grupe drugog dana:

1-0 timovi

Fnatic – FaZe Clan
Team Spirit – Sprout
Ninjas in Pyjamas – Bad News Eagles

G2 Esports – Cloud9

0-1 timovi

forZe – 1win
B8 – ESTATIC

Aurora – GameLegion
Eternal Fire – Astralis

U grupi B najviše je privukao pažnje meč Na’Vi – Illuminar Gaming u kom je Denis „electroNic“ Sharipov odigrao partiju za anele, prebacivši 3 rejting, uz ukupno 41 frag, 179.4 štete po rundi i 3.07 tačnim rejtingom. Vitality i Outsiders su savladali FANTASY i Monte, Falcons je bio bolji od K23, Heroic od SAW, ENCE od HEET, BIG od Sangala, a jedini meč u kom smo videli da su oba tima prebacili dvocifren broj rundi je derbi B grupie između ekipa MOUZ i OK u kom je MOUZ trijumfovao.

Parovi B grupe drugog dana:

1-0 timovi

Vitality – BIG
ENCE – Falcons
Na’Vi – MOUZ

Heroic – Outsiders

0-1 timovi

K23 – HEET
Sangal – FANTASY

OG – Illuminar Gaming
Monte – SAW

Komentari

Vaš komentar