BLAST: NaVi na dnu tabele, OG prvi u grupi B

Podeli:
BLAST Pro Series

Najbolji CS:GO tima je neočekivano započeo godinu sa dva vezana poraza na BLAST-u, dok je Nemanja "nexa" Isaković debitovao za OG na najbolji mogući način donevši im prvo mesto u grupi i povlašćen položaj u baražu za prolaz na završnicu turnira.

Borba u grupi B na BLAST Premier Spring 2022 turniru je započela mečom između Na’Vi i brazilske ekipe MiBR. Iako se prema prognozama nije dovodilo u pitanje ko će biti pobednik MiBR je neverovatno dobro odigrao dok je najbolji igrač sveta Aleksandr „s1mple“ Kostyliev imao jako slabu partiju koju je završio sa 51.4 štete po rundi i 0.83 rejtingom.

MiBR je slavio 16-12 na Dust2, a nakon toga OG odnosi komfornu 16-8 pobedu protiv Astralisa uz 27 fragova i 1.88 rejting nexe.

OG je u nastavku turnira savladao i preostala dva rivala u grupi, MiBR rezultatom 16-9, a potom i Astralis u meču za prvo mesto (16-8 Inferno) najavivši sjajnu godinu za ekipu koja nije imala previše zapaženih rezultata u godini koja je iza nas.

Na’Vi je doživeo drugi uzastopni poraz protiv Astralisa i to nakon produžetaka na mapi Mirage. U pobedničkim redovima je zasijao Benjamin „blameF“ Bremer sa 33 fraga.

Na’Vi će sada morati da dobije tri uzastopna meča ako žele do Spring Finalsa direktno, inače im ne gine da se bore kroz Showdown i time znatno otežaju sebi posao.

Komentari

Vaš komentar