BLAST Showdown: G2 protiv Spirita, Heroic ide na Gambit

Podeli:
Starladder Flickr

Danas se igraju odlučujući mečevi kvalifikacija za BLAST Premier Spring Finals, u kojima će se sastati G2 Esports i Team Spirit, odnosno Heroic i Gambit.

Od prvobitnih 16 učesnika Showdowna preostala su samo četiri tima koja su stigla na korak do uspeha i plasmana na završni prolećni BLAST turnir.

G2 Esports je uspeo da se izbori u drugom kolu kvalifikacija sa ekipom OG (25-23 Nuke, 3-16 Dust2, 16-12 Inferno), dok je Team Spirit savladao razbuđeni Dignitas (14-16 Nuke, 16-9 Dust2, 16-7 Inferno). Team Spirit je savladao G2 kada su se ova dva tima sastala u četvrtfinalu IEM Katowice 2021, tako da je G2 dodatno motivisan da se osveti rusima za izbacivanje na prvom velikom turniru ove godine.

A ako ovaj meč obećava, šta tek onda reći o okšraju Gambita i Heroica. Ova dva tima su prošle nedelje odigrala izuzetan Bo5 meč u okviru finala ESL Pro Lige gde je na kraju Heroic došao do titule. Gambit u meč ulazi kao trenutno najbolje rangirani tim sveta, dok je Heroic vezao 12 pobeda za redom i trenutno zaista izgledaju nezaustavljivi.

Oba ova meča možete pratiti u direktnom prenosu na Sport Klub Esports TV kanalu i Fortuna Esports Jutjubu. G2 i Spirit igraju od 15:30, dok se Heroic i Gambit sastaju od 18:30.

Komentari

Vaš komentar