Cloud9 priprema izmene u svom CS:GO timu

interz
interz

Ruski tim koji od aprila nastupa za Cloud9 je rešio da izvrši promenu u startnoj petorci nakon neuspeha na Majoru u Brazilu.

Nekadašnji Gambit, sada Cloud9, je tim koji je najduže na okupu ako gledamo takozvane tier 1 (najbolje) CS:GO ekipe. Aktuelna petorka igra zajedno dve ipo godine i za to vreme su postali jedan od najboljih timova sveta. Na IEM Rio Majoru Cloud9 se mučio na startu turnira, da bi kako je odmicao sve bolje igrali, a do četvrtfinala su došli ubedljivim 3-0 rezultatom u Legends fazi.

Iako su bili prvi nosilac u plejofu, oni su izgubili već u četvrtfinalu od ekipe MOUZ, što je verovatno i najviše uticalo na to da igrači zaključe da je timu neophodna promena.

Ruski CS:GO ekspert Alexey „OverDrive“ Birukov koji često prvi prenosi informacije iz CIS ekipa, i ovoga puta donosi glasinu o tome da će ekipu napustiti Timofey „interz“ Yakushin, a nekoliko igrača je u opticaju da popuni upražnjeno mesto koje će nastati njegovim odlaskom.

Među vodećim kandidatima su bivši igrači Virtusa, Sanjar „SANJI“ Kuliev i Timu „buster“ Tulepov, kao i Igor „Forester“ Bezotecheskiy koji je nastupao za Entropiq.

Komentari

Vaš komentar