DEV1CE NAPUSTIO ASTRALIS I POTPISAO ZA NINJAS IN PYJAMAS

CS-GO 23. apr. 202112:11 > 12:472 komentara
Podeli:
dev1ce
dev1ce

Ninjas in Pyjamas su upravo objavili da je zvezda Astralis Nicolai "dev1ce" Reedtz potpisao za švedski tim, čime je stavljena tačka na jednu eru CS:GO sporta.

Društvene mreže gore i goreće ostatak dana dok navijači širom sveta pokušavaju da shvate šta se to upravo dogodilo. Kada sagledamo realno situaciju pred nama je upravo možda i najveći transfer u CS:GO esportu svih vremena, a evo i zašto. Naime ne samo da je dev1ce četvorostruki Major šampion i član Astralisa duže od pet godina, već je u pitanju jedan od tri najbolja igrača sveta.

Uz Astralis dev1ce je ispisao zlatne stranice CS:GO esporta i danas su bez dileme najbolji i najuspešniji tim svih vremena u ovoj verziciji Counter-Strike igre, a dominaciju koju je Astralis ostvario u periodu između 2018. i 2020. godine kada su ujedno osvojil ii tri Majora za redom teško da će iko u skorije vreme ponoviti.

Zaista je teško nabrojati sve turnire koje je dev1ce osvojio, kao i turnire na kojima je bio MVP igrač. Astralis je završio prošlu godinu kao najbolji tim sveta, ali ove godine sve je počelo da škripi i kako su turniri prolazili počelo je sve više da se priča o tome da loša forma Astralisa nije samo nešto prolazno, već da su neophodne promene, a nakon neuspeha na IEM Katowice i ESL Pro Ligi i ispadanja u prvom kolu u BLAS Showdown kvalifikacijama bilo je jasno da će se nešto krupno dogoditi.

U proteklih par dana počelo je sve više ličnosti iz sveta CS:GO esporta da se javlja sa mističnim porukama u vezi promena unutar Astralisa koje će šokirati navijače, ali i pored toga malo ko je očekivao da je upravo dev1ce taj koji će otići i većina diskusija se nekako vodila oko Andreasa „Xyp9x“ Hojsletha za kog se pretpostavilo da će napustiti tim.

Prema prvim utiscima čini se da danski navijači razumeju ovu odluku koja im bez sumnje izuzetno teško pada. Dev1ce već duže vreme živi u Švedskoj sa svojom devojkom koja je Šveđanka tako da mu neće biti problem da komunicira sa ostatkom tima. Kada smo kod Ninjas in Pyjamas, treba napomenuti da iz ekipe odlazi Tim „nawwk“ Jonasson koji je stavljen na transferl istu.

Ninjas in Pyjamas sastav sada izgleda ovako:

Fredrik „REZ“ Sterner
Nicolas „Plopski“ Gonzales Zamora
Hampus „hampus“ Poser
Erik „ztr“ Gustafsson
Nicolai „dev1ce“ Reedtz

Komentari

Vaš komentar