Dev1ce pokušava da se vrati u Astralis

device
device

Prelazak Nicolai "dev1ce" Reedtza iz Astralisa u Ninjas in Pyjamas je obeležen epitetom najvećeg CS:GO transfera svih vremena, ali nakon nešto više od šest meseci provedenog u NiP-u, dev1ce želi da se vrati u svoj stari tim.

Ninjas in Pyjamas već neko vreme ne uspevaju da postignu željene rezultate i postanu onaj tim koji su želeli sa dolaskom dev1ce-a. Nedavno su iz šale krenule „glasine“ oko toga da bi dev1ce hteo da se vrati u Astralis zbog toga, a izgleda da gde ima šale zaista ima i istine.

Naime iz dva pouzdana izvora sa esport portala 1pv.fr i Dexerto stižu vesti da je dev1ce nezadovoljan u NiP-u i da planira da napusti tim, a da mu je prva opcija i najveća želja da ponovo zaigra za Astralis.

Podsetimo se, dev1ce je rešio da pređe u NiP nakon što se razbuktala epidemija korona virusa, pošto je u tom momentu već duže vreme živeo u Švedskoj, a usput je i odlično savladao švedski jezik. Nažalost po slavnog igrača ubrzo nakon dolaska u NiP prekida višegodišnju vezu sa devojkom zbog koje se i preselio u Švedsku, a vremenom je sve više želeo da se vrati u svoju domovinu.

U međuvremenu Astralis je prošao kroz velike promene, ali imaju ogroman problem na AWP poziciji pošto mladi Philip „Lucky“ Ewald nije uspeo da popruni prazninu koju je dev1ce napravio svojim odlaskom, kao ni njegov bivši saigrač Lukas „gla1ve“ Rossander koji se nedavno latio snajpera, ali bez uspeha.

Nema sumnje da bi Astralis rado prihvatio dev1ce-ov povratak, ali nameće se pitanje koliko bi taj povratak koštao, pogotovo kada se uzme u obzir da je NIP platio dev1ce-a negde između 700.000 i 1.000.000 dolara.

Komentari

Vaš komentar