Dev1ce se vratio u Astralis – čeka se zvanična potvrda

dev1ce
dev

CS:GO esport zajednicom je danas odjeknula vest da je dugo iščekivani transfer između Ninjas in Pyjamas i Astralis konačno obavljen i da se Nicolai "dev1ce" Reedtz vraća u tim sa kojim je osvojio četiri Majora.

Prema izveštaju portala jaxon.gg transfer je završen, što im je potvrdilo nekoliko različitih izvora. Dev1ce je napustio Astralis u aprilu prošle godine, kada u jednom od najvećih CS:GO transfera svih vremena prelazi u redove Ninjas in Pyjamas. Krajem prošle godine povlači se i uzima bolovanje na neodređeno vreme, nakon čega ga skoro godinu dana nismo videli u akciji.

Shvativši da dev1ce neće igrati za njih, NiP je pristao da ga proda, ali su tražili sumu sličnu onoj koliko su ga platili, zbog čega su se pregovori odužili, ali izgleda da su dve strane uspele da postignu dogovor.

Četvorostruki Major šampioni, Astralis je doživeo debakl u kvalifikacijama za Major u Riu na kom neće igrati. Oni su nedavno ostali bez Kristiana „k0nfig“ Wineckea, a prema izveštajima dev1ce će zameniti Asgera „Farlig“ Jensena koji nije uspeo da se uklopi u tim.

Ukoliko Farlig napusti ekipu, prva petorka Astralisa bi trebala da izgleda ovako:

Nicolai „dev1ce“ Reedtz
Lukas „gla1ve“ Rossander
Andreas „Xyp9x“ Hojsleth

Benjamin „blameF“ Bremer
Mikkel „MistR“ Thomsen

Komentari

Vaš komentar