Ethan napustio Evil Geniuses, prelazi na VALORANT

Ethan
Ethan

Evil Geniuses CS:GO je ostao bez igrača nakon što je Ethan "Ethan" Arnold objavio da će nastavati svoju esport karijeru kao igrač VALORANT-a i to u dresu ekipe 100 Thieves.

EG je bio jedini „netaknut“ tim kada je reč o masovnom prelaženju američkih CS:GO igrača na VALORANT. Poput Team Liquida oni su bili primorani da se tokom prošle godine prebace u Evropu odakle su trenirali i igrali turnire, nakon opšeg kolapsa NA CS:GO scene. Aktuelni Evil Geniuses tim je igrao zajedno pod ovim imenom od kako su krajem 2019. prešli iz NRG-a, a u periodu koji je nastupio postali su jedan od najboljih timova sveta, provodeći veći deo tog vremena u top 5 najboljih timova na HLTV rang listi.

Ali izgleda da je udaljenost od doma i razvoj CS:GO-a u doba korone uticao i na njih, u 2021. godini nisu uspeli da postignu dobre rezultate na turnirima koji su usledili, a epilog toga je da su i zvanično ostali bez jednog od članova.

Ethan se profesionalno takmičio u CS:GO-u od 2016. godine, a nakon eUniteda igrao je za Counter Logic Gaming, pre nego što je u januaru 2018. godine došao u NRG Esports.

On će u 100 Thieves VALORANT timu igrati sa poznatim imenima CS:GO esporta kao što su Nicholas „nitr0“ Cannela, Spencer „Hiko“ Martin i Joshua „steel“ Nissan.

Komentari

Vaš komentar