EU RMR: C9 nadigrao G2, ENCE i dalje neporažen

Podeli:
ENCE Maden
ENCE Maden

Drugo kolo evropskih kvalifikacija za ESL One Rio Major je okončano, danas dobijamo prva četiri tima koja će obezbediti prolaz na Major i to direktno u Legends fazu, kao i četiri ekipe koje ispadaju iz kvalifikacija.

U mečevima 1-0 timova A grupe FaZe Clan se ponovo provukao u produžecima, ovoga puta savladavši Fnatic 19-17 i sada ih čeka Bo3 duel protiv najvećeg iznenađenja turnira, nemačke ekipe Sprout, koja je savladala Spirit 16-12 i sada ih jedna pobeda deli od Majora. G2 Esports je poklekao protiv Cloud 13-16 na Mirage, u meču u kom je Ilya „m0NESY“ Osipov imao nesvakidašnje lošu partiju sa samo 13 fragova. G2 će danas imati popravni protiv ekipe 1win.

Cloud9 će za Legends fazu danas igrati protiv Ninjas in Pyjamas koji su bili bolji od Bad News Eagles 16-7. BNE danas očekuje još jedan težak meč, ovoga puta protiv Astralisa.

Parovi drugog kola A grupe:

2-0 timovi

FaZe Clan – Sprout
Ninjas in Pyjamas – Cloud9

1-1 timovi

Team Spirit – GamerLegion
Bad News Eagles – Astralis
Fnatic – B8
G2 Esports – 1win

0-2 timovi

Aurora – Eternal Fire
ESCTATIC – forZe

U grupi B BIG je napravio veliko iznenađenje 16-10 pobedom protiv Vitality koji je osvajanjem ESL Pro Lige prošle nedelje istakao kandidaturu za 3-0 u kvalifikacijama. Oni će danas za Legends fazu igrati protiv ENCE koji su lako izašli na kraj sa Falconsima (16-6), u meču u kom je Pavle „Maden“ Bošković ostvario najviše fragova, sa ukupno 22 fraga u isto toliko rundi.

Drugi 2-0 par čine Na’Vi koji je pobedio MOUZ 16-11 i Outsiders koji je uspeo da izađe na kraj sa ekipom Heroic i dođe do 16-12 pobede. Među 1-1 parovima se nalazi i OG Nemanje „nexa“ Isakovića čiji će rival danas biti upravo ekipa Falcons.

Parovi drugog kola B grupe:

2-0 timovi

Outsiders – Na’Vi

BIG – ENCE

1-1 timovi

Heroic – Sangal
Vitality – Monte

Falcons – OG
MOUZ – K23

0-2 timovi

HEET – SAW

Illuminar Gaming – FANTASY

Komentari

Vaš komentar