Evil Geniuses bez dva igrača na BLAST-u

Podeli:
Stanislaw
Stanislaw

Američka ekipa Evil Geniuses će igrati u znatno oslabljenom sastavu u grupnoj fazi predstojećeg BLAST Premier Fall 2021 turnira.

EG je potvrdio da kapiten tima Peter „stanislaw“ Jarguz i Vicent „Brehze“ Cayonte propuštaju BLAST „kako bi se fokusirali na svoje mentalno zdravlje“. Evil Geniuses je snašla ista sudbina kao i preostale američke timove koji su morali da se presele u Evropu kako bi igrali na turnirima, a neplanirano dug period života na drugom kontinentu ostavlja sve jači trag na igrače.

Zbog toga i ne čudi previše što je EG potpuno podbacio na prethodna dva velika turnira koja su igrali, ESL Pro Ligi i IEM Cologne 2021 gde su ostvarili samo jednu pobedu u ukupno sedam odigranih mečeva.

Stanislaw je već propustio ESL Pro Ligu i očekivalo se da će se vratiti u sastav tima pred BLAST, ali je igrač naveo da još uvek nije psihički spreman da se takmiči i da ponovo putuje van Amerike. Njega će kao i prošli put zameniti trener tima Damian „daps“ Steel, dok će u timu debitovati i bugarski igrač Teodor „SPELLAN“ Nikolov popunjavajući upražnjeno mesto koje je ostavio Brehze.

Evil Geniuses otvara jesenji BLAST okršajem protiv Astralisa u prvom meču grupe A sutra od 16:30 uz direktan prenos na Sport Klub Esports TV kanalu i Fortuna Esports Jutjubu.

https://twitter.com/EvilGeniuses/status/1437944302517243909/photo/1

Komentari

Vaš komentar