FURIA kompletirala sastav

Podeli:
Junioe
FURIA Junior

Brazilski CS:GO tim FURIA je predstavio svog novog petog igrača, u pitanju je snajperista Payton "junior" Johnson koji će zameniti Henrique "HEN1" Telesa.

HEN1 je odlučio da se raziđe sa timom kako bi ponovo zaigrao sa svojim bratom, a upražnjeno mesto u timu će popuniti 20-godišnji AWP igrač koji je prethodno nastupa za ekipu Triumph. Junior je svoju igračku karijeru započeo 2018. godine, a do sada je igrao za Lowkey Esports, Team Divine, Recon 5 i Triumph.

Ovo je prva izmena u sastavu brazilske ekipe od kako je HEN1 došao u tim u septembru 2019. godine, a tokom tog perioda FURIA postaje jedan od najboljih timova u Americi i osvaja titule na turnirima: BLAST Premier Spring NA, DreamHack Masters Spring NA, DreamHack Open Summer NA i 12. sezonu NA ESL Pro Lige.

Ono što je važno napomenuti je da junior koji se odlično pokazao tokom igranja za Triumph, neće doputovati sa ekipom u Srbiju odakle će FURIA igrati predstojeći BLAST Premier Global Finals, a još uvek se ne zna ko će biti peti igrač Brazilaca na turniru.

Komentari

Vaš komentar