G2 Esports predstavio dva nova CS:GO igrača

Podeli:
G2 Esports NiKo
G2 NiKo

Dugo iščekivani veliki transferi u G2 CS:GO timu su od danas ozvaničeni!

Kao što su glasine još ranije najavile, za G2 će u nastavku godine igrati Justin „jks“ Savage i Rasmus „HooXi“ Nielsen. Oni su zamenili odlazeće igrače Audric „JACKZ“ Juga i Aleksi „Aleksib“ Virolainena kojima je još na početku letnje pauze dato zeleno svetlo da nađu novi tim.

JACKZ je već postao deo ekipe HEET, dok se još uvek ne zna gde će sada već bivši kapiten G2 Aleksib nastaviti karijeru.

Ovo znači da će jks konačno imati priliku da zaigra kao deo neke startne postave nakon devet meseci, tačnije od kada je prešao na klupu ekipe Complexity. Ne treba zaboraviti da je jks skrenuo veliku pažnju na sebe kada je pomogao ekipi FaZe da osvoji IEM Katowice 2022 i od tada se navijači pitaju zašto nijedan tim nije odrešio kesu da dovede ovog sjajnog igrača.

Novi IGL ekipe će biti bišvi predvodnik Copenhagen Flamesa, HooXi, koji je sa CHF ostvario solidne rezultate na dva uzastopna Majora, uključujući i četvrtfinale u Belgiji.

Priliku da G2 po prvi put gledamo u novom sastavu ćemo imati već u subotu kada su na programu mečevi B grupe BLAST Premier Fall turnira, na kom će G2 odigrati prvi meč protiv Team Liquida.

G2 Esports CS:GO tim sada i zvanično čine:

Nemanja „hUnter-“ Kovač

Nikola „NiKo“ Kovač
Ilya „m0NESY“ Osipov
Justin „jks“ Savage
Rasmus „HooXi“ Nielsen

Remy „XTQZZZ“ Quoniam – trener

Komentari

Vaš komentar