G2 pregazio Team Liquid na startu Majora!

Podeli:
G2 m0nesy
G2 m0nesy

G2 je odličnom igrom na Infernu došao do ubedljive 16-6 pobede protiv Team Liquida u prvom kolu Challenger faze PGL Antwerp Majora.

G2 je odlično izgledao na startu Majora, a sva tri igrača od kojih najviše očekujemo su bila raspucana već od samog starta. Ilya „mONESY“ Osipov je bio nezaustavljiv sa snajperom omugućivši svom timu da dođe do ubedljive 13-2 prendosti na CT strani, a na kraju je završio meč sa 21 fragom, koliko je imao i Nemanja „huNter-“ Kovač.

Nikola „NiKo“ Kovač je napravio jedan frag manje, a posebno se istakao na samom kraju meča kada je krucijalnim pikovima omogućio ekipi G2 da završi Inferno i spreči iznenađenje kao što je bio slučaj na Major kvalifikacijama kada su izgubili u prvom kolu.

G2 će danas igrati još jedan meč, a ukoliko dođu do pobede biće u prilici da sutra postanu jedan od prva dva tima koji su obezbedili prolaz u Legends fazu iz Challenger faze.

U preostalim odigranim mečevima Vitality je bio odličan u ubedljivoj 16-1 pobedi protiv Complexity, dok su Bad News Eagles odneli tesnu 16-14 pobedu protiv turske ekipe Eternal Fire.

Komentari

Vaš komentar