Glasine – G2 doveo novog kapitena

CS-GO 29. jul 20229:54 > 14:05
Podeli:
HooXi
Hooxi

Prema izveštaju Luis Mire novinara gejming portala Dexerto, G2 Esports je prijavio tim za predstojeći BLAST Premier Fall CS:GO turnir.

Od kako je otkriveno da Aleksi „Aleksib“ Virolainen napušta G2 jedna od glavnih tema u esport krugovima je ko ga će zameniti. Iako su se razna imena vezivala za G2, Dexerto navodi da će na probu u tim doći igrač Copenhagen Flamesa Rasmus „HooXi“ Nielsen.

Manje od 48 sati nakon što je procurela vest da je Justin „jks“ Savage potpisao za G2 stiže i glasina da će HooXi zaigrati za G2. Ono što je za sada enigma je da li HooXi zaista dolazi na svojevrsnu probu za G2, ili samo uleće kao peti igrač dok G2 pregovara sa potencijalnim novim igračima.

Grupna faza jesenjeg BLAST turnira je na programu od 19. do 28. avgusta, što nije ostavilo G2 previše vremena za pregovore, tako da je u ovom trenutku igrač koji može da uleti kao izmena i potencijalno dobro igrom osigura mesto u timu verovatno i najbolje rešenje.

HooXi je predvodio Copenhagen Flames do top 8 finiša na PGL Antwerp 2022 Majoru, gde ih je u četvrtfinalu zaustavio ENCE.

Ukoliko se sve glasine potvrde, G2 će na BLAST Premier Fall turniru nastupati u sledećem sastavu:

Nikola „NiKo“ Kovač

Nemanja „huNter-“ Kovač

Ilya „m0NESY“ Osipov

Justin „jks“ Savage

Rasmus „HooXi“ Nielsen

Apdejt: Prema najnovijem izveštaju portala 1pv.fr HooXi je potpisao ugovor sa G2 i dolazi u ekipu kao stalni igrač.

Komentari

Vaš komentar