Heroic i Virtus.pro u plejofu, ispali OG i Liquid

Heroic
Heroic

Drugo kolo A grupe IEM Katowice 2022 nam je donelo prva dva učesnika plejofa. Heroic je izašao kao pobednik iz meča protiv Vitality, Virtus.pro je bio bolji od Ninjas in Pyjamas.

Iako je Vitality bolje otvorio meč sa pet vezanih rundi na mapi Mirage, Heroic je taj koji je poveo 1-0 i to 16-12 rezultatom. Inferno je doneo još više uzbuđenja, ovoga puta Heroic je taj koji se mnogo bolje snašao na početku što im je donelo 7-0 prednost, ali je Vitality uspeo da ih stigne da bi na kraju gledali produžetke, a u neizvesnom finišu meča Heroic je uspeo da trijumfuje 22-18 za veliku pobedu i plasman dalje.

Virtus.pro je uspeo da izađe na kraj sa nezgodnom ekipom Ninjas in Pyjamas u meču u kom su poveli 16-9 na Overpassu, Nindže su izjednačile 12-16 trijumfom na Vertigu, da bi odlučujući Ancient nakon sjajne 11-4 T strane Virtus.pro dobio ukupnim rezultatom 16-8.

Od turnira su se sinoć oprostili OG i Copenhagen Flames, a jutros Team Liquid. OG je izgubio u borbi za opstanak od MOUZ-a (12-16 Nuke, 9-16 Ancinet), Gambit se pomučio protiv CHF ali su ih na kraju izbacili (16-12 Overpass, 13-16 Inferno, 16-6 Vertigo), a G2 je lako izašao na kraj sa Team Liquidom koje su deklasirali 16-8 na Vertigu i 16-5 na Mirage.

U današnjim mečevima za prolaz u plejof se bore Na’Vi i FURIA, odnosno FaZe Clan i Fnatic.

Komentari

Vaš komentar