IEM Cologne 2021: Pobede favorita u prvom kolu plejin faze

Podeli:
ESL

Dugo iščekivani CS:GO spektakl u Kelnu je započeo, a na startu plejin faze videli smo očekivane rezultate u prvoj rundi takmičenja.

ESL je odlično rasporedio timove na startu takmičenja, glavni favoriti su uglavnom igrali protiv timova iz manjih regija što su umeli da iskoriste. Ninjas in Pyjamas su imali čast da otvore turnir 16-6 pobedom protiv francuskog sastava Team LDLC, dok je mousesports nadigrao Bad News Bears 16-7.

Team Spirit i MiBR su odigrali najdužu mapu prvog kola, a na kraju je ruski tim slavio posle produžetaka 22-18.

Vitality je lako izašao na kraj sa australijskom ekipom Renegades 16-6, BIG je slavio 16-8 protiv Sprouta u nemačkom derbiju, dok je Complexity uspeo da savlada kinesku ekipu Vici Gaming 16-10.

U poslednjoj rundi mečeva OG je pobedio brazilski TeamOne 16-6, dok je u derbiju prvog kola FaZe Clan uspeo da savlada Evil Geniuses 16-12.

Iako je EG poveo 5-0 na startu mape Mirage FaZe je uspeo da se povrati do poluvremena na kom su imali rundu prednosti. U nastavku FaZe demonstrira izuzetnu uigranost na T strani i uspevaju da izađu kao pobednici iz najuzbudljivijeg meča u dosadašnjem toku takmičenja.

Osam pobednika prvog kola će danas odlučivati o tome ko će biti prva četiri tima iz plejina koja prolaze dalje, a evo i parova:

Ninjas in Pyjamas – mousesports
Team Spirit – Team Vitality
OG – BIG
FaZe Clan – Complexity

U borbi za opstanak gledamo:

LDLC – Bad News Bears
MiBR – Renegades
TeamOne – Sprout
Evil Geniuses – Vici

Komentari

Vaš komentar