IEM Katowice 2022: Izvučeni parovi

CS-GO 9. feb 202213:16 > 13:22
ESL

Od 15. februara gledamo jedan od najvećih i najpopularnijih CS:GO turnira IEM Katowice, na kom će se 24 tima boriti za nagradni fond od milion dolara.

Poljska će još jednom ugostiti najbolje timove sveta u borbi za prestižni CS:GO trofej. Osam ekipa se već nalazi u glavnoj fazi takmičenja, dok će preostalih 16 učesnika morati da se izbori kroz baraž.

U grupi A glavnog dela turnira naći će se Vitality, Heroic, Virtus.pro, Gambit i četiri tima iz baraža, dok u grubi B gledamo Na’Vi, G2, FURIU, Team Liquid i četiri ekipe iz plejin faze.

Kada je reč o plejinu koji će se igrati po sistemu duplih eliminacija, evo i kako izgledaju parovi prvog kola:

Ninjas in Pyjamas – Wisla Krakow
Copenhagen Flames – Fnatic

GODSENT – MOUZ
Sprout – FaZe Clan

OG – Renegades
ENCE – Entropiq

Complexity – BIG
Astralis – MiBR

Svaki tim koji dođe do dve pobede prolazi dalje, dok se sa dva poraza ispada sa turnira.

U prvom paru očekuje se da će Ninjas in Pyjamas i Fnatic voditi glavnu reč, ukoliko CPH Flames ne pronađu u međuvremenu formu sa Majora. FaZe Clan je veliki favorit protiv Sprouta i pobednika meča GODSENT – MOUZ, nakon što su pokazali odličnu igru u grupnoj fazi prolećnog BLAST-a.

Iz istog razloga i OG bi trebalo da izađe na kraj sa svojim rivalima, ali poznato je da timovi kao što su Renegades i Entropiq umeju da iznenade kada se to najmanje očekuje.

Astralis i BIG su igrali dva puta tokom BLAST-a, a oba puta je nemački tim izlazio kao pobednik. Dancima je ovo poslednja šansa za iskupljenje pre nego što se upale crvene lampice u timu, ali da bi ponovo gledali njihov duel oni prvo moraju proći pored ekipa Complexity i MiBR.

https://twitter.com/ESLCS/status/1491094632599638025

Slabije rangirani timovi će imati priliku da se uigraju tokom baraža, a onda će pred njima biti izuzetno težak zadatak protiv CS:GO sila kao što su Na’Vi, Gambit, Vitality i G2.

Jedno je sigurno, IEM Katowice 2022 će nam pokazati da li će se Na’Vi razbuditi nakon relativno slabe (za njihov standard) igre na BLAST-u, ili će neočekivano brzo doći do smene na vrhu.

Komentari

Vaš komentar