ISSA odlazi, OG spao na tri igrača

CS-GO 17. mar. 202113:47 > 15:39
Podeli:
OG ISSAA
ISSAA

OG i Issa "ISSAA" Murad su sklopili dogovor oko prekida saradnje, objavila je popularna esport organizacija.

Loši rezultati ekipe u 2021. godini su doveli do toga da se od tima krajem februara oprostio Nathan „NBK-“ Schmitt, a manje od mesec dana kasnije i ISSAA odlazi. On je takođe jedan od članova originalne postave sa kojom je OG ušao u CS:GO esport u decembru 2019. godine, a za to vreme najveći uspeh koji je tim postigao je drugo mesto u drugoj sezoni Flashpoint lige.

ISSAA se prethodno proslavio igrajući za HellRaisers dve godine, a za sada nije imao komentara na odlazak iz OG-a, već je samo nagovestio preko društvenih mreža da će u narednim danima otkriti više detalja oko daljeg toga karijere.

Kada je NBK- napustio tim, prazno mesto je popunio Danac Nikolaj „niko“ Kristensen koji je došao na pozajmicu iz Heroica, a prema nezvaničnim informacijama dve organizacije su u toku pregovara oko njegovog transfera u OG.

OG ima skoro mesec dana do BLAST Premier Spring Showdown turnira koji je na programu od 13. aprila, a prema saopštenju organizacije, oni će ubrzo početi sa testiranjem igrača koji bi mogli da kompletiraju tim.

OG trenutno u stalnoj postavi ima tri igrača, a to su:

Aleksi „Aleksib“ Virolainen
Valdemar „valde“ Bjorn Vangsa
Mateusz „mantuu“ Wilczewski

Najnovije vesti – OG je potvrdio da je niko i zvanično postao njihov novi stalni član:

Komentari

Vaš komentar