Izvučene grupe za BLAST Premier Spring 2021

Podeli:
BLAST Pro Series

BLAST je otkrio raspored grupa za prvi iz serije BLAST Premier turnira u novoj sezoni.

Iako je prošlo tek nekoliko dana od završetka prošle sezone koja je kulminirala BLAST Premier Global Finals turnirom, već je sve spremno za početak nove sezone velikog CS:GO takmičenja.

Esport organizacije koje su partneri kompanije BLAST su podeljeni kao i prošle godine u tri grupe od po četiri tima. Po dve najbolje plasirane ekipe iz svake grupe će proći na BLAST Premier Spring Finals, dok će se preostali timovi boriti za poslednja dva slota na BLAST Premier Spring Showdown turniru.

Grupa A: Astralis, BIG, OG, Ninjas in Pyjamas
Grupa B: Team Vitality, G2 Esports, Evil Geniuses, Complexity
Grupa C: Natus Vincere, Team Liquid, FaZe Clan, MiBR

Grupu A predvodi najbolji tim sveta Astralis, koji će u prvom kolu igrati protiv NiP-a, dok će se u drugom okršaju sastati OG i BIG. Grupa B je možda i najneizvesnija. Vitality koji će u prvom kolu igrati protiv Complexity je glavni favorit uz G2, ali svaki od timova ima šansu da dođe do željenog plasmana u narednu fazu takmičenja.

U grupi C se nalazi Global Finals 2020 šampion Na’Vi koji će započeti borbu u novoj sezoni protiv MiBR-a, dok će FaZe imati težak zadatak da savlada razigrani Team Liquid.

BLAST Premier Spring 2021 počinje 4. februara uz direktan prenos na Sport Klub Esports televiziji i Fortuna Esports Jutjub kanalu.

 

Komentari

Vaš komentar