Izvučene grupe za ESL Pro Ligu S13

CS-GO 3. mar. 202116:18 > 16:434 komentara
Podeli:
ESL

ESL je otkrio sastav grupa 13. sezone ESL Pro Lige u kojoj će se 24 timova boriti za nagradni fond od 750.000 dolara.

Nova sezona ESL Pro Lige je na programu od 8. marta do 11. aprila, učesnici su podeljeni u četiri grupe od po šest ekipa, a sam sistem prolaska dalje je poprilično drugačiji u odnosu na takmičenja koja smo navikli. Naime prvoplasirane ekipe iz svake grupe će igrati između sebe (pobednik grupe A protiv pobednika grupe B, odnosno pobednik grupe C protiv pobednika grupe D) i pobednici tih mečeva će proći pravo u polufinale, dok će gubitnici imati zagarantovan prolaz u četvrtfinale.

Još po dve ekipe iz svake grupe će proći dalje, u prvu rundu plejofa odnosno top 12, pobednici tih mečeva će se boriti za priliku da izazovu gubitnike tajbrejka prvoplasiranih timova za plasman u polufinale.

esl pro liga
esl pro liga

Evo i sastava grupa:

Grupa A: BIG, Heroic, Complexity Gaming, OG, Renegades, FunPlus Phoenix
Grupa B: Team Vitality, G2 Esports, mousesports, FaZe Clan, Ninjas in Pyjamas, ENCE
Grupa C: Natus Vincere, FURIA Esports, Gambit Esports, Cloud9, Team One, MiBR
Grupa D: Astralis, Team Liquid, Virtus,pro, Evil Geniuses, Fnatic, Endpoint

Ekipe kao što su Vitality, Na’Vi i Astralis će imati priliku da se povrate nakon loših rezultata na IEM Katowice 2021, dok će Gambit i Virtus.pro probati da ponove uspeh i dokažu da njihovi dobri rezultati nisu bili samo slučajnost. Sem Team Spirita na turniru će igrati svi timovi iz top 20 HLTV rang liste, što znači da je pred nama još jedan vrhunski CS:GO spektakl.

Komentari

Vaš komentar