Izvučeni parovi prvog kola PGL Majora

Podeli:
PGL
PGL

PGL je otkrio raspored prve rune Challengers faze predstojećeg PGL Major Stockholm CS:GO turnira, u kom na startu gledamo danski derbi između Astralisa i Copenhagen Flamesa.

Iako je dve godine prošlo od poslednjeg održanog CS:GO Majora, sam sistem takmičenja se nije promenio. U prvoj fazi gledaćemo 16 ekipa koje će se boriti po švajcarskom sistemu, do tri pobede ili poraza. Regularni mečevi tokom ove faze će se igrati po Bo1 sistemu (jedna mapa) dok će se mečevi za prolaz dalje i opstanak igrati kao Bo3 (na dve dobijene mape).

Parovi su relativno balansirani i čini se kao da u većini mečeva imamo jasne favorite, dok je možda najneizvesniji okršaj u prvom kolu meč između ekipa BIG i Virtus.pro, dva tima koja smo navikli da gledamo na velikim takmičenjima.

Vrlo lako bi i Team Spirit mogao da iznenadi FaZe koji je pokazao na Major kvalifikacijama da mogu da pobede svakog, ali isto tako i da izgube od bilo koga, dok se očekuju pobede favorita kao što su Astralis, Heroic, mousesports i ENCE.

Prvi mečevi na Majoru će se igrati od 10:00 po našem vremenu, a kao što smo ranije najavili celokupno takmičenje će se prenositi na Sport Klub Esports televiziji i Fortuna Esports Jutjubu.

Raspored prvog kola:

10:00 Astralis – Copenhagen Flames
10:00 Team Spirit – FaZe Clan
11:15 ENCE – GODSENT
11:15 paiN Gaming – Entropiq
12:30 BIG – Virtus.pro
12:30 Movistar Riders – Renegades
13:45 Heroic – TYLOO
13:45 Mousesports – Sharks

Komentari

Vaš komentar