Kassad blizu ekipe EXTREMUM

Podeli:
Starladder Flickr

Francuski portal 1pv.fr prenosi da će se Aleksandar "kassad" Trifunović ponovo okupiti sa bivšim članovima ekipe Renegades, ovoga puta pod imenom EXTREMUM.

EXTREMUM je ruski esport projekat koji tek treba zvanično da se predstavi, a u njemu će zaigrati maltene celokupna bivša postava Renegades/100 Thieves uz izuzetak Justin „jks“ Savage-a koji je potpisao za Complexity.

Iako je kassad prvobitno napustio Renegades zbog „sve većih razlika iz među njega i igrača“, ali izgleda da su trener i igrači ponovo uspeli da pronađu zajednički jezik.

Podsetimo 100 Thieves su sredinom oktobra rešili da raspuste svoj CS:GO tim, za sada su uspeli da prodaju dva igrača, dok su Aaron „AZR“ Ward, Jay „Liazz“ Tregillgas i Sean „Gratisfcation“ Kaiwai još pod ugovorom sa američkom esport organizacijom. Joakim „jkaem“ Myrbostad je prodat Apeksu, ali prema izveštaju francuskog portala, on će napustiti norveški tim kako bi ponovo zaigrao sa bivšim saigračima.

Kassad se u septembru pridužio Cloud9, ali ih je pre dva dana napustio nakon neslaganja u pristupi igre između srpskog trenera i kapitena Alex „ALEX“ McMeekina.

Komentari

Vaš komentar