Misutaaa se zvanično oprostio od Vitality

Podeli:
misutaaa
misutaaa

Francuski CS:GO igrač albanskog porekla Kevin "misutaaa" Rabier je saopštio da napušta Vitality.

U oproštajnoj izjavi na Tviteru misuttaa je objavio da se njegov dvogodišnji put u CS:GO esportu uz Vitality završava. On je u ekipu došao sa samo 17 godina, a sa ekipom je tri puta podizao trofeje, na IEM Beijing, BLAST Premier Fall Finals 2022 i IEM Winter 2021.

Misutaaa je „preživeo“ velike promene u Vitality na kraju prošle godine kada su u okviru jednog od najvećih CS:GO transfera svih vremena u tim došli Peter „dupreeh“ Rasmussen i Emil „Magisk“ Reif, kao i trener Danny „zonic“ Sorensen. Od novog Vitality sastava se očekivalo da će postati jedan od najboljih timova sveta i da će uspeti da izazove Na’Vi u borbama za titule, ali umesto toga tim je potpuno podbacio usled velikih problema u komunikaciji između igrača.

Tokom letnje pauze Vitality je rešio da uvede nove promene, a prema glasinama u tim stiže zvezda ekipe ENCE Lotan „Spinx“ Giladi.

Kada je reč o Francuzu, misutaaa bi trebalo da nastavi karijeru u okviru ekipe Falcons, u kojoj igra i njegov bivši saigrač iz Vitality Jayson „Kyojin“ Nguyen Van.

Komentari

Vaš komentar