NaVi i Entropiq propuštaju IEM Dallas, menjaju ih BIG i MSR

Podeli:
IEM Cologne
IEM Cologne

Dva tima koja u svojim redovima imaju igrače iz Rusije neće moći da doputuju u Ameriku na IEM Dallas 2022 zbog komplikacija oko nabavljanja viza, zbog čega je ESL morao da im pronađe zamene samo sedam dana pred početak takmičenja.

Na’Vi će silom prilika imati produženi odmor nakon PGL Antwerp Majora, a tokom tog odmora možda saznamo i kakva je sudbina ekipe koju prema glasinama čekaju izmenene. Upražnjena mesta koja su ostavili Na’Vi i Entropiq će popuniti BIG i Movistar Riders, nakon što je Copenhagen Flames odbio ponudu da dođe na turnir, što na neki način potvrđuje glasine o prodaji nekolicine igrača danske ekipe.

BIG iza sebe ima neuspešan Major na kom nisu uspeli da se dokopaju plejofa i IEM Dallas će biti sjajna prilika da se povrate i ostvare uspeh. Movistar Riders su ostali bez plasmana na Major iako su pokazali solidnu igru u kvalifikacijama, a sada ih neočekivano čeka još jedan veliki turnir, na koji doduše dolaze kao autsajderi.

ESL je otkrio i raspored grupa kao i parove prvog kola, a turnir će se igrati kao i većina prethodnih ESL turnira, sa dve grupe od po osam ekipa, uz sistem duplih eliminacija i plejof sa šest timova.

Grupa A:

FaZe Clan – LookingForOrg

Astralis – Team Vitality

G2 Esports – Movistar Riders

MOUZ – ENCE

Grupa B:

FURIA Esports – Imperial Esports

Team Liquid – Cloud9

Ninjas in Pyjamas – BIG

Heroic – Complexity

 

Komentari

Vaš komentar