NBK- napušta CS:GO i prelazi na VALORANT

Podeli:
NBK
NBK

Još jedan u nizu CS:GO esporista je rešio da se oproba u novoj riotovoj FPS igri, u pitanju je slavni Francuz Nathan "NBK-" Schmitt, dvostruki Major šampion koji se proslavio igrajući za Team LDLC/Team EnVyUs, G2 i OG.

NBK- je svoju bogatu karijeru započeo još za vreme CS: Source verzije igre a od sredine 2012. se takmiči u CS:GO-u, gde postiže ogroman uspeh tokom 2014. i 2015. godine osvajanjem DreakHack Winter 2014 i DreamHack Open Cluj-Napoca 2015 Majora.

Početkom 2017. godine napušta EnVyUs i prelazi u G2 Esports gde je proveo nešto više od 16 meseci, a potom odlazi u Team Vitality gde se zadržao godinu dana.

Krajem 2019. godine postaje član prvog OG CS:GO tima, ali ih napušta u februaru ove godine nakon loših rezultata ekipe. Probao je na kratko da se takkmiči u francuskom miksu Double Poney, ali nakon što sastav ne uspeva da pronađe odgovarajuću organizaciju, kao što ni NBK- ne uspeva da pronađe drugi tim, odlučuje da se prebaci na drugi esport naslov, prateći korake mnogih kolega koji su svoju budućnost pronašli u VALORANT-u.

Komentari

Vaš komentar