Nemanja huNter Kovač 13. najbolji CS:GO igrač sveta

Podeli:
blast

Jedan od največih zvezda esporta iz regiona je dobio visoku poziciju na listi najboljih igrača u 2020. godini prema portalu HLTV.

Fanovi CS:GO-a sa nestrpljenjem iščekuju proglašenje 20 najboljih igrača godina koje sada već tradicionalno organizuje HLTV, a u protekloj godini vrtoglav uspon je ostvario popularni huNter- koji je sa ekipom G2 Esports na nekoliko velikih takmičenja ostvario solidne rezultate, gde se uglavnom isticao kao najbolji pojedinac tima srpsko-francuskog tima. Naravno verovatno najupečatljiviji momenat iz prošle godine je dolazak njegov brata Nikole „NiKo“ Kovača u G2 što je dodatno uticalo na dobro raspoloženje Nemanje od koga se zaista mnogo očekuje ove godine.

G2 je silovito otvorio 2020. godinu sa plasmanom na BLAST Premier Spring i drugim mestom na IEM Katowice gde ih je u finalu savladao Na’Vi. Do druge pozicije dolaze i na ESL One Road to Rio kvalifikacionom turniru za Major gde je u finalu bolji bio Astralis, kao i na DreamHack Mastersu gde ih je u borbi za titulu nadigrao BIG.

U drugom delu godine G2 je ostvario malo slabije rezultate, gubili su neke ključne mečeve od Na’Vi i Astralisa, a prvu veliku priliku da se dokažu u novoj godini imaće na BLAST Premier Global Final 2020 turniru koji od 19. januara možete gledati uz direktan prenos na Sport Klub Esports TV kanalu.

Komentari

Vaš komentar