Nivera na klupi ekipe Vitality

Podeli:
Vitality
Vitality

Francuska esport organizacija Team Vitality je saopštila da se njihov CS:GO tim vraća na igranje sa pet igrača i da Nabil "Nivera" Benrlitom više neće igrati za ekipu.

Iza ove odluke stoji to što je Valve odlučio da oduzima poene timovima koji igraju sa izmenama tokom kvalifikacija za predstojeći Major. Nivera koji je u Vitality došao iz ekipe Heretics sredinom oktobra prošle godine, tada još uvek poznatiji kao mlađi brat bivšeg Counter Strike proa Adila „ScreaM“ Benrlitoma.

U međuvremenu se dokazao ulazeći u igru u izuzetno važnim partijama i znatno je uticao na to da Vitality dođe do trofeja na turnirima IEM Beijing i BLAST Premier Fall. Vitality nije uspeo da ponovo dobru formu sa kraja prošle godine na startu 2021, što se odrazilo i na rejting koji je Nivera ostvarivao u mečevima.

U zvaničnom saopštenju se navodi da Vitality još uvek veruje u igranje sa šest igrača, ali da sada jednostavno nije pravi trenutak za tako nešto. Ostaje da vidimo da li će Nivera otići negde na pozajmicu tokom narednog perioda, ili će ostati u rezervi dok ne dočeka šansu da ponovo zaigra u prvom timu.

Komentari

Vaš komentar