OG izbacio Astralis na startu BLAST Premier Showdowna

Podeli:
Screenshot

Prvi nosilac kvalifikacija za BLAST Premier Spring Finals Astralis je izgubio rezultatom 0-2 od ekipe OG koja je na turniru debitovala u novom sastavu.

Od danas se 16 ekipa bori za preostala dva mesta na BLAST Premier Spring Finals takmičenju, a već na samom startu smo ostali bez glavnog favorita za prolaz dalje. Kriza u Astralisu se nastavlja i sada je već jasno da je ekipa na pragu najlošije forme od kako su postali vladari CS:GO esporta.

Iako OG nije imao previše vremena da se pripremi sa novajlijom Shahar „flameZ“ Shushanom uspeli su da nadigraju slavni Astralis. Andreas „Xyp9x“ Hojsleth je započeo meč na klupi za rezerve, a umesto njega je na prvoj mapi igrao Lucas „Bubzkji“ Andersen koji se nije proslavio sa 7-16 skorom i samo 33.3 štete po rundi u proseku.

Astralis je nastavio da se muči na Infernu, ovoga puta su izgubili 7-16, a potom je usledio njihov izbor Dust2 koji je trebao da najavi preokret, ali do njega nije došlo. Nakon što su se oba poluvremena završila rezultatom 8-7 videli smo produžetke u kojima je Astralis na momente igrao neočekivano neodlučno što ih je na kraju koštalo pobede. OG je slavio 19-17 na drugoj mapi i sada u drugom kolu čekaju pobednika meča G2 – Endpoint koji možete gledati uživo u direktnom prenosu na našem TV kanalu, kao i na Fortuna Esports Jutjubu.

Komentari

Vaš komentar