Shox potpisao za Apeks

Podeli:
Shox
Shox

Francuski CS:GO veteran Richard "shox" Papilon će nastaviti karijeru u internacionalnoj ekipi Apeks.

Sa 16 godina iskustva takmičenja u kaunteru, shox je jedan od aktivnih igrača sa najdužim stažem u ovom esportu. Dobar deo svoje CS:GO karijere je proveo u francuskim timovima – EnVyUs, G2 i Vitality, a krajem prošle godine odlazi u Team Liquid gde je proveo nešto duže od šest meseci.

Shox se nije snašao u Americi i nije mu prijalo da bude toliko udaljen od porodice i prijatelja zbog čega je bilo jasno da se neće dugo zadržati u Liquidu. Nakon što je uzeo zasluženi odmor odlučuje da se pridruži Apeksu, gde će probati da pomogne Martinu „STYKO“ Styku da pokrenete mašinu koja ima potencijal da jednog dana postane tier 1 tim.

Ekipa koju još čine iskusni Joakim „jkaem“ Myrbostad, Tim „nawwk“ Jonasson i Justinas „jL“ Lekavicius nije imala najbolju prvu polovinu takmičarske godine, a priliku da poprave učinak će imati već za nekoliko dana u okviru otvorenih kvalifikacija za IEM Rio Major.

Ekipu će sa klupe predvoditi još jedan veteran ovog esporta, Poljak Jakub „kuben“ Gurczynski i ono što je jasno je da ova ekipa neće imati manjak iskustva i pitanje je samo kako će se igrači uklopiti kao petorka u samoj igri.

Komentari

Vaš komentar