Shox zvanično prešao u Team Liquid

Podeli:
Shox
Shox

Slavni francuski CS:GO igrač Richard "shox" Papillon je večeras predstavljen kao drugo veliko pojačanje američke ekipe Team Liquid.

Kada pomislite na francusku Counter-Strike esport scenu jedno od prvih imena koje će da vam padne na pamet je upravo shox. Veteran esporta se takmiči još od davne 2006. godine a kada je reč o CS:GO verziji igre gledali smo ga u ekipama kao što su Team EnVyUs, G2 Esports i Vitality gde je proveo protekle dve godine.

Iako ova vest ne dolazi kao iznenađenje kada se uzme u obzir da su se glasine o dolasku shoxa pojavile još pre nekoliko nedelja, treba napomenuti da je Liquid u jednom trenutku vagao opcije i da nije bilo sigurno da li će shox zaista doći u tim.

Shox iza sebe ima jednu Major titulu koju je osvojio još 2014. godine na DreamHack Winteru sa ekipom Team LDLC, a igrajući za Vitality osvaja EPICENTER 2019, BLAST Premier Fall 2020 i konačno pre samo dve nedelje IEM Winter 2021 koji je ujedno i prvi veliki trofej tima ove godine.

Tokom 2021. shox nije postizao sjajne individualne rezultate, ali je Vitality završio godinu kao treća ekipa sveta na HLTV rang listi i nema sumnje da će shox probati da prenese svoje znanje i iskustvo na igrače Liquida kako bi im pomogao da se vrate u top 5 timova sveta.

Komentari

Vaš komentar