Smooya tri meseca na probi u Fnaticu

Podeli:
Starladder

Slavna esport organizacija čije je sedište u Londonu će po prvi put u Counter-Strike esportu nositi britansku zastavu, nakon što su dodali trećeg Britanca u svoje redove. Owen "smooya" Butterfield je došao na probu u tim koja će trajati tri meseca, a ukoliko se dobro pokaže ugovor će mu biti produžen.

Smooya koji je prethodna dva meseca proveo na klupi Movistar Ridersa je već dobio priliku da zaigra za Fnatic u IEM Winter Open kvalifikacijama gde se odmah istakao kao igrač tima sa najboljim rejtingom.

I pored toga Fnatic je nastavio da igra sa drugim igračem, što je izazvalo lavinu negativnih komentara ogorčenih navijača, a čak se i najveća zvezda igre Aleksandr „s1mple“ Kostyliev koji je javno prozvao Fnatic na Tviteru.

Smooya dolazi kao zamena za Jacka „Jackinho“ Strom Mattssona koji je uklonjen iz prve postave nakon katastrofe na Major kvalifikacijama na kojima je Fnatic završio kao poslednji tim u grupi D bez ijedne pobede.

On se pridružio svojim sunarodnicima Alexu „ALXEX“ McMeekinu i Williamu „mezii“ Merrimanu koji sada čine većinu u Fnatic timu, uz švedski duo u sastavu Freddy „KRIMZ“ Johansson i Ludvig „Brollan“ Brolin.

Komentari

Vaš komentar