Spinx zvanično stigao u Vitality

Podeli:
Spinx
Spinx

Team Vitality je zvanično predstavio svog novog igrača, u pitanju je Izraelac Lotan "Spinx" Giladi koji stiže kao veliko pojačanje iz ENCE.

Transfer koji je već neko vreme poznat je od danas i ozvaničen. Zvezda ekipe ENCE dolazi kao zamena za Kevina „misutaa“ Raibera koji je označen kao slaba karika u redovima Vitality super tima koji nije isupunio očekivanja u prvoj polovini takmičarske godine.

Kada je reč o Spinxu, u pitanju je jedan od može se slobodno reći i najboljih igrača sveta trenutno. Njegove dobre partije su često igrale ključnu ulogu u uspesima ENCE, a u prvom delu godine je ostvario 1.17 rejting na LAN turnirima, što samo potvrđuje koliko dobar početak godine ima iza sebe.

Sa Spinxom u ekipi Vitality zaista nema više izgovora za slabe rezultate. Sa njim i Mathieu „ZywOo“ Herbautom Vitality će imati pucačku snagu kojoj retko ko može da parira, a kada njima dodate jedne od najtrofejnijih CS:GO igrača – Peter „dupreeh“ Rasmussena i Emila „Magsk“ Reifa, jasno je da će Vitality imati ogroman imperativ pobeda u nastavku godine.

Spinx će imati priliku da se pokaže u novom timu već za nekoliko dana kada će se u grupi A BLAST Premier Fall turnira boriti sa ekipama OG, Ninjas in Pyjamas i Astralis. A nakon toga Vitality čeka ESL Pro Liga i kvlaifikacije za Rio Major.

Komentari

Vaš komentar