Vitality potvrdio – Magisk, dupreeh i zonic stigli u tim

Podeli:
VIT
Vitality

Francuska esport organizacija Team Vitality je danas ozvaničila jedan od najvećih CS:GO transfera svih vremena. Oni su doveli višestruke Major šampione iz Astralisa, a to su igrači Emil "Magisk" Reif i Peter "dupreeh" Rasmussen, kao i trener Danny "zonic" Sorensen.

Mathieu „ZywOo“ Herbaut, Magisk i dupreeh u istom timu. Rečenica koju niste mogli ni zamisliti, a kamoli izgovoriti pre samo par meseci, sada je realnost.

Po prvi put su legendarni Danci rešili da uplove u internacionalne vode i nakon ere dominacije u kojoj su postali najbolji CS:GO tim svih vremena, započinju potpuno novu epizodu u svojim životima.

Vitality je završio godinu kao treći najbolji tim sveta na HLTV rang listi. Osvojili su IEM Winter 2021, uzeli su treće mesto na BLAST Premier World Finals 2021 i drugo mesto na BLAST Premier Fall Finals 2021, ali to za njih nije bilo dovoljno. Evidentno je da organizacija ima šampionske ambicije i da ulazi sa velikim ciljevima u novu godinu, napadajući istovremeno front na CS:GO i LoL esport sceni.

Već dugo vremena se zna da je Vitality finansijski stabilna organizacija i mnogi su se čudili zašto više ne ulažu u svoje timove, a upravo to su sada učinili i nema sumnje da će ovo biti godina kada će eksplodirati u popularnosti.

Popularnost nije doduše jedino merilo kvaliteta i ne garantuje uspeh, a kako će se francuski i danski igrači snaći u komunikaciji na engleskom jeziku, i kako će se uopšte uklopiti, biće izuzetno zanimljivo ispratiti tokom narednih turnira.

Kao što smi više puta već napomenuli ako vam je trenutno cilj osvajanje turnira u CS:GO-u vaš glavni zadatak je da pronađete način kako da zaustavite Na’Vi. Vitality je uradio ono što smatraju neophodnim da bi to uspeli i sada nam samo preostaje da sa velikim nestrpljenjem sačekamo prve duele ova dva tima, duele koji vrlo moguće obeleže takmičarsku godinu koja je pred nama.

Vitality koji se već ranije oprostio od Richarda „shoxa“ Papillona je objavio danas da tim napuša i Jayson „Kyojin“ Nguyen Van kao što se i dalo očekivati, što znači da njhov novi tim čine:

Dan „apEX“ Madesclaire
Mathieu „ZywOo“ Herbaut
Kevin „misutaaa“ Rabier
Peter „dupreeh“ Rasmussen

Emil „Magisk“ Reif

Danny „zonic“ Sorensen – trener

Komentari

Vaš komentar