Loš start kineskih timova na DAC 2018 Dota 2 Majoru

Dota 2 29. mar 201817:47 > 18:33
Podeli:
ESL

Od pet kineskin ekipa na Dota 2 Asia Championship Majoru, ni jedna nije uspela da upiše dve pobede prvog dana grupne faze takmičenjam dok je Newbee najviše podbacio, završivši prvi dan na dnu tabele grupe A.

Dok smo u grupi A uglavnom videli polovičan uspešan svih timova sem OpTic Gaminga i Newbeea, u grupi B su favoriti uspeli da se već na samom startu izdvoje na vrhu tabele.

Upravo je pobeda OpTica protiv ekipe Newbee označila da će oni zauzeti prvo mesto na tabeli posle prvih odigranih mečeva, sa 2-0 skorom, dok su tri kineske ekipe: LGD, Keen i Vici Gaming, kao i TNC i OG završile 1-1 rezultatom. Team Liquid se sapleo protiv ekipe LGD i to je možda najveće iznenađenje u grupi A pored poraza Newbeea.

U grupi B Team Secret, Virtus.pro i Mineski imaju maksimalni učinak nakon dva kola, a kao što smo i očekivali, VP i Secret su najviše pokazali, zbog čega će njihov međusboni duel biti pravi spektakl, a možda čak i najava polufinala/finala ako ekipe dobro prođu u plejofu. VGJ.Thunder i Evil Geniuses su završili prvi dan 1-1 skorom, dok su na dnu tabele grupe B Invictus, paiN Gaming i Effect, još uvek bez pobede.