Fear napustio Evil Geniuses, MiseRy izbačen iz ekipe

Dota 2 28. maj 201816:34 > 16:36
ESL

Neizbežne promene za Dota 2 ekipu Evil Geniuses su stupile na snagu ranije nego što smo očekivali.

Shvativši da nemaju više šta da izgube i da će za The International 8 morati da se bore preko kvalifikacija u kojima će ih čekati izuzetno teška konkurencije, EG je odlučio da se već sad oprosti sa dva igrača i posveti skupljanju petorke koja će imati bar neke šanse da nešto uradi u trci za TI8.

Rasmus „MiSeRy“ Berth Filipsen se u EG vratio nakon skoro pet godina igranja po raznim američkim timovima, a poslednja ekipa u kojoj je pre povratka igrao je bio OpTic Gaming. On se u Evil Geniuses vratio krajem prošle godine, a najveći uspeh koji je ostvario sa ekipm u tom periodu je osvajanje GESC: Indonesia Minora.

Clinton „Fear“ Loomis se sa pozicije trenera vratio u prvu postavu tima u septembru prople godine, ali nije uspeo da povrati formu koja ga je krasila 2015. godine kada je EG osvojio TI5 postigavši najveći uspeh u istoriji kluba. On je nedavno dobio prvo dete, tako da su fanovi i očekivali da će iskoristiti to što ekipi trebaju promene da se sam povuče i napravi mesta za nove igrače.

Evil Geniuses je sada spao na samo tri člana, a to su:

Sumail „SumaiL“ Syed Hassan
Andreas „Cr1t“ Nielsen
Artour „Arteezy“ Babaev