Dendi na probi u Vega Squadronu?

Dota 2 29. jun 201818:30 > 18:36

Dota 2 legenda Danil "Dendi" Ishutin će po prvi put zaigrati za neku drugu ekipu koja nije Na'Vi. On će uskočiti kao izmena u Vega Squadron tokom predstojećeg BTS Summer kupa, na kom će se ekipe boriti za slot na devetom The Summit turniru.

Samo dan nakon što je Na’Vi CEO Yevhen Zolotarov izjavio da postoji velika verovatnoća da Dendi više neće igrati za njihov tim, procurela je informacija od strane organizatora BTS Summer kupa da je Vega Squadron u okviru svoje ekipe prijavio Dendija na midu.

Iako Vega nije do tog momenta ništa zvanično objavila, ubrzo su izbacili ovaj strip na Tviteru, koji je dodatno potvrdio glasine:

Pored njega, kao nov igrač u timu će zaigrati i Andrey „Mag“ Chipenko, ukrajinski igrač kog smo gledali u ekipi MEGA-LADA E-sports, a ukoliko se ekipa plasira na završni turnir, verovatno ćemo gledati Dendija kako nosi dres ajkula bar još neko vreme. Još uvek se ne zna da li je Dendi zaista na probi u ekipi Vega Squadron, ili samo želi da ostane u igračkoj formi tokom međusezone. 

Dendi je član ekipe Natus Vincere od kraja 2010. godine i ovo će biti prvi put za osam godina da će igrati za neki drugi tim.