Raspored prvog dana The International 8

Dota 2 15. avg 201811:47 > 11:50
Podeli:
Valve Flickr

Ostalo je još samo par sati do početka najvećeg esport turnira - The Internationala. Najbolji Dota 2 timovi sveta će se boriti za nagradni fond od preko 24 miliona dolara, a evo i kako izgleda raspored prvog dana grupne faze takmičenja.

Zbog velikog broja mečeva u grupnoj fazi, ove godine će se po četiri partije igrati odjednom, što znači da ćemo prvog dana gledati čak 20 partija, podeljenih u pet satnica. Pošto se TI8 igra u Kanadi, vremenska zona opet neće biti idealna za naše uslove, pošto će se poslednja runda mečeva igrati od 4 ujutru po našem vremenu.

Srećom, bar za prvih nekoliko BO2 mečeva nećete morati da ostajete previše budni, pošto počinju već od 18 časova, a evo i tačnog rasporeda.

18:00

Team Liquid vs. Fnatic

Evil Geniuses vs. VGJ.Thunder

PSG.LDG vs. OG

Invictus Gaming vs. Mineski

20:30

Vici Gaming vs. VGJ.Storm

Newbee vs. TNC Predator

Team Secret vs. Serenity

Virtus.pro vs. OpTic Gaming

23:00

Invictus Gaming vs. Evil Geniuses

PSG.LGD vs. VGJ.Thunder

Team Liquid vs. OG

Mineski vs. WinStrike

01:30

PaiN Gaming vs. Newbee

Vici Gaming vs. TNC Predator

Team Secret vs. VGJ.Storm

Virtus.pro vs. Team Serenity

04:00

Invictus Gaming vs. WinStrike

PSG.LGD vs. Team Liquid

Evil Geniuses vs. Mineski

Fnatic vs. VGJ.Thunder

Veliki derbi prvog dana je bez dileme duet između aktuelnog šampiona ekipe Team Liquid i PSG.LGD-a, ali pored njega nas očekuje zaista veliki broj kvalitetnih mečeva. Podsetimo, na glavnom twitch.tv/dota2ti strimu će se paralelno prenositi sva četiri meča koja se istovremeno igraju, tako što će se puštati najbitniji momenti svake od partija.

Grupna faza će ukupno trajati četiri dana, za to vreme će svaki od timova odigrati protiv svakog od rivala u grupi po jedan meč koji se sastoji iz dve partije (tako da je moguće da bude i nerešen ishod), nakon čega počinje plejof koji će se u direktnom prenosu prenositi na Sport Klub Youtube kanalu.