Raspao se OpTic Dota tim, ppd predstavio novu ekipu

Dota 2 6. sep. 201816:28 > 16:40
Podeli:
Valve

Samo par sati nakon što je potvrđeno da OpTic Gaming neće ostati na okupu, lider ekipe Peter "ppd" Dager je objavio u kom sastavu će se takmičiti na početku nove sezone.

On je potvrdio da će se tim u kom će se naći i makedonska Dota zvezda Martin „Saksa“ Sazdov takmičiti u EU ili NA regiji, u zavisnosti od toga sa kojom organizacijom postignu dogovor oko sponzorstva.

Pored njih u ekipi će se naći dva igrača Team Secreta, Marcus „Ace“ Hoelgaard i Adrian „Fata“ Trinks, dok će ppd-u praviti društvo saigrač iz OpTic-a Neta „33“ Shapira čime je startna petorka tima kompletirana.

Nije potrebno biti preveliki ekspert za Dotu da bi se zaključilo da ovaj tim ima veliki potencijal, ali da li će doći do uspeha ponajviše zavisi od toga u kojoj regiji završe i kako će se kao petorka uklopiti u jednu celinu. Saksa već neko vreme ima problema da pronađe stabilan tim, ali se solidno pokazao kao izmena upravo u ekipi OpTic ove godine, zbog čega imamo razloga da poverujemo da je pred ovim sastavom svetla budućnost.