EternaLEnVy preuzeo ulogu kapitena u ekipi compLexity

Dota 2 12. sep 201816:07 > 16:11
Podeli:
ESL

Još jedan tim je kompletirao svoj sastav za sledeću Dota 2 sezonu. CompLexity je otkrio kojih pet igrača će igrati za slavnu američku organizaciju, a kao najveće pojačanja se izdvaja Jacky "EternaLEnVy" Mao.

Menadžer ekipe Josh Schmidt je otkrio da su novi compLexity izgradili oko Zakari „ZfreeK“ Freedmana. Organizacija je bila u pregovorima sa većim brojem igrača, ali kada im je EternaLEnVy rekao da želi da se oproba u ulozi kapitena, nisu mogli da odbiju nekog sa njegovim iskustvom.

Iz VGJ.Storm-a su pokupili Jingjun „Sneyking“ Wua koji se odlično pokazao u prošloj sezoni, ali je na kraju ipak zamenjen Saahilom „UNieRsE“ Arorom, dok su se za carry poziciju 1 odlučili za mladog talenta Rolen Andre „Skemberlu“ Gabriel Onga, koji nema ni približno iskustva kao ostatak tima, ali je procenjen kao izuzetno veliki potencijal.

Ekipa compLexity nije uspela da se plasira na TI8 iako je američka regija imala tri slota u kvalifikacijama. Oni su uspeli da prođu u plejof, ali su ih tamo ubedljivo savladali Evil Geniuses i OpTic Gaming u odlučujućim mečevima baraža.