EternaLEnVy formirao novi Dota 2 tim

Dota 2 28. dec 201816:31 > 16:34
Podeli:
Privatna arhiva

Dota 2 veteran Jacky "EternaLEnVy" Mao je predstavio četvoricu saigrača sa kojima će se takmičiti od početka naredne godine.

Očekivano, prvo ime koje se izdvaja u novom miksu na Dota sceni je Jingju „Sneyking“ Wu, sa kojim je EE proveo većinu vremena nakon TI8 kada je napustio Fnatic, dok je Sneyking tada ostao bez mesta u VGJ.Stormu.

Nakon toga zajedno su igrali prvo za compLexity Gaming a potom i u NA mixu tokom kvalifikacija za Chongqing Major, gde su nakon neuspeha prešli u Infamous Gaming u pokušaju da se plasiraju bar na Minor u Bukureštu, ali im ni to nije pošlo za rukom.

Njima će društvo praviti trio koji čine Quinn „CCn““ Callahan, Ravindu „Ritsu“ Kodippili i Rodrigo Lelis „Liposa“ Santos, dva Amerikanca i Brazilac koji su sa ekipom paIN X igrali na Kuala Lumpur Major, ali su potom doživeli težak udarac kada su diskvalifikovani sa narednog Majora zbog „pokušaja da iskoriste slabiju regiju za kvalifkovanje na Major“, nakon čega se vraćaju u Ameriku gde su do sada bili u porazi za novim timom.