Pieliedie pojačao Forward Gaming

Dota 2 1. maj. 201917:35 > 17:36
Podeli:
ESL

Švedski Dota veteran Johan "pieliedie" Astrom je zvanično potpisao za američku ekipu.

Forward Gaming nastavlja sa izmenama u timu kako bi sebi povećali šanse da se na kraju sezone izbore za The International 9. Nakon nekoliko vezanih neuspeha na Majorima ekipa je krajem marta dovela dva nova igrača na probu dok je zvezda tima Roman „Resolut1on“ Fominok rešio da pauzira na neodređeno vreme, iako neke glasine nagoveštavaju da će se vratiti pred naredni ciklus kvalifikacija za poslednji Major u sezoni.

On i Saahil „UNiVeRsE“ Arora koji je napustio tim su napravili mesta za Kartik „Kitrak“ Rathia i Jingjun „Sneyking“ Wua. I dok je Sneyking ostao u timu, organizacija se zahvalila Kitrakiju umesto kog će zaigrati pieliedie.

Pieliedie je svoju bogatu karijeru u Doti započeo još davne 2007. godine, dok je u Doti 2 igrao za veliki broj poznatih timova kao što su Cloud9, mousesports, Team Secret, Fnatic i Mineski.

Forward Gaming će imati priliku da isproba novi tim krajem maja i početkom juna kada će u Engleskoj igrati na ESL One Birmingham 2019 turniru gde će se boriti za nagradni fond od 300.000 dolara