TEAM TEAM potpisao za Beastcoast

Dota 2 2. maj. 201915:33 > 15:45
Podeli:
Screenshot

Američka Dota 2 ekipa koja će se u Parizu boriti na predstojećem Majoru je postala deo esport organizacije poznate po timovima u borilačkim igrama.

Samo dva dana pred početak MDL Disneyland Paris Majora otkriveno je za koju organizaciju će TEAM TEAM nastupati na prestižnom Dota 2 turniru. Od kako se ekipa Jacky „EternaLEnVy“ Maoa kvalifikovala za Major igrači su bili u potrazi za organizacijom koja će ih sponzorisati, a odluka je na kraju pala na novog igrača na Dota 2 sceni.

Bestcoast je rešio da probije led i proširi se sa takozvanih tabačina na druge igre. Ovo je njihov prvi Dota tim, a prema rečima igrača oni su zadovoljni ponuđenim uslovima koji će im pomoći da se bolje organizuju i treniraju u mnogo kvalitetnijim uslovima.

Ovo potencijalno može biti sjajna vest za američku Dota 2 scenu koja je u blagom zaostatku po infrastrukturi u odnosu na ostale regije, ako se ispostavi da Bestcoast ima ozbiljne namere i da nisu jedna od onih organizacija koja se povuče nakon prvog neuspeha na većem turniru.

Ekipa Bestcoast će imati vatreno krštenje pod novim imenom 4. maja od 10 časova kada igraju prvi meč MDL Paris Majora protiv aktuelnog lidera na Dota Pro Circuit tabeli, ekipe Virtus.pro.