Bajka se nastavlja: OG porazio Team Secret

Dota 2 26. jun 201921:50 > 21:52
Podeli:
Epicenter

OG je napravio ogroman uspeh na EPICENTER Dota Major izbacivši sa turnira aktuelnog Major šampiona Team Secret 2-0 pobedom iako su i ovaj meč igrali bez svog kapitena.

Team Secret ne samo da je osvojio prošli Major i ima najviše titula u ovoj sezoni već je nezvanično i trenutno najbolji Dota tim sveta. Šansa da izgubi od ekipe, makar to bio i moćni TI šampion OG, koja igra bez jednog od glavnih igrača sa trenerom bi trebale da su ravne nuli. Ali ispostavilo se da ako procenite iskusnog protivnika on će to znati da iskoristi čak i kada to najmanje očekujete.

Upravo to se desilo u ovom meču u kom je posebno podbacio Yeik Nai „MidOne“ Zheng, dok je sa druge strane Anathan „ana“ Pharm briljirao na Slarku sa kojim je imao 10-1-8 skor na kraju gejma.

Ako je anin skor bio impresivan u prvoj partiji, šta reći za drugu u kojoj je odigrao 17-0-13 sa Juggernautom i podsetio ceo svet zašto je OG osvojio prošli The International. Trener ekipe Titouan „Sockshka“ Merloz je učestvovao u 30 od 37 killova svoje ekipe igrajući Jakira, a konačan rezultat je bio 37-15 za OG.

OG očekuje još jedan izuzetno težak meč. Nakon EG-a i Team Secreta oni će se suočiti sa ekipom PSG.LGD u još jednoj reprizi finala TI8. Podsetimo, OG i PSG.LGD su bili u istoj grupi tokom prvog dela turnira i tada je kineska ekipa ubedljivo savladala OG 2-0 kada su se susreli, ali čini se da nakon onog što smo danas videli Evropljani će dati sve od sebe da ovoga puta oni imaju poslednju reč u borbi za plasman u top 6 i okršaj protiv TNC Predatora.