Veteran Mushi doputovao sa ekipom Mineski na TI9

Dota 2 13. avg 201911:40 > 11:44
Podeli:
Perfect World

Azijska Dota 2 zvezda Chai "Mushi" Yee Fung će se naći u ulozi trenera SEA ekipe Mineski tokom The International 9, potvrdio je igrač na svoj Fejsbuk fan stranici.

Azijska Dota 2 zvezda Chai „Mushi“ Yee Fung će se naći u ulozi trenera SEA ekipe Mineski tokom The International 9, potvrdio je igrač na svoj Fejsbuk fan stranici.

Mushi se proslavo igrajući za Orange Esports sa kojima je osvojio treće mesto na TI3, da bi nakon toga prešao u Team DK gde se zadržao skoro godinu dana. Nakon toga je igrao između ostalog i za slavni Fnatic, a skoro dve godine je proveo i u ekipi Mineski sa kojom je očigledno ostao u prijateljskim odnosima i sa kojima je ostvario najveći uspeh u istoriji SEA regiji, osvajanjem Major trofeja na Dota Asia Championshipu.

Poznat po veoma dobrom poznavanju igre i igranju velikog broja heroja, što je došlo do izražaja kada je na TI6 oborio rekord turnira igrajući čak 22 različita heroja, nema sumnje da će Mushi moći da doprinese taktičkim pripremama ekipe Mineski tokom važnih mečeva koji su pred njima.

Mushi inače još uvek nije zvanično završio igračku karijeru, tako da se ne zna da li je ovo samo kratkotrajna saradnja sa svojim bivšim timom, ili će u slučaju uspeha nastaviti da trenira Mineska, što bi značilo da se povlači iz uloge aktivnog igrača.