Virtus.pro doveo još jednog Dota trenera

Dota 2 13. avg. 201922:50 > 22:51
Podeli:
Virtus.pro

Anatoly "Boo!k" Ivanov je juče napustio Gambit, a već danas se priključio najmoćnijoj CIS Dota 2 ekipi i jednom od glavnih kandidata za titulu na The International 9 - Virtusu.

Vlasnik Virtusa Roman Dvoryankin je objavio na svom Tviteru nalogu da je Boo!k već doputovao sa ekipom u Šangaj gde će se pronaći u ulozi pomoćnog trenera, odnosno analitičara. On se neće mešati u pik/ban fazu ekipe koju će i dalje voditi Arsenij „ArsZeeqq“ Usov, dok će Boo!k biti zadužen za analiziranje kretanja na mapi, kako Virtusa tako i njihovih protivnika.

Rusija i cela CIS regija sa nestrpljenjem očekuje da Virtus.pro podigne pehar najvećeg esport takmičenja koji im uporno izmiče čak i kada su kao prošle godine stigli na turnir kao možda i glavni favorit.

Virtus će sutra ujutru po našem vremenu saznati protivnike u grupnoj fazi takmičenja. Prema informacijama koje smo dobili Valve bi trebalo da otkrije grupe rano ujutru, samo dan pred početak samog takmičenja u Šangaju gde će se 18 timova boriti za enormni nagradni fond od preko 32.5 miliona dolara.

Koliko Virtus želi titulu i podršku navijača u Kini najbolje pokazuje to da su pripremili i specijalan logo sa pandom ekskluzivno za TI9.