MiLAN i Ramzes igraju za Ninjas in Pyjamas

Dota 2 27. mar 202011:10 > 11:12
ESL

Zbog nepremostivih geografskih prepreka Ninjas in Pyjamas će igrati predstojeće Dota 2 onlajn turnire tokom epidemije korona virusa sa dve izmene među kojima je i Milan "MiLAN" Kozomara.

Korona virus je potpuno ugasio kompetitivnu Dotu 2, ali iako je sezona zaustavljena timovi se polako organizuju i osnivaju onlajn turnire i lige kako bi ostali u formi. Ovo znači i da svi timovi igraju iz svojih trening kampova ili od kuće, što predstavlja veliku prepreku za timove čiji su igrači raštrkani po različitim kontintentima, a među njima su i Ninjas in Pyjamas.

Nakon što su kineski Dota timovi osnovali sopstvenu onlajn ligu, veruje se da će i preostale regije učiniti nešto slično u narednim danima, a kao još jedan dokaz tome stiže i vest iz tabora Nindži koji će u narednom periodu igrati u izmenjenom sastavu.

Srećom po NiP njihov kapiten Peter „ppd“ Dager se trenutno nalazi u Evropi tako da za njega nisu morali da nađu zamenu, ali za igrače na pozicijama 3 i 4 jesu. U pitanju su Brazilac Rodrigo „Lelis“ Santos i američka Dota zvezda Saahil „Universe“ Arora.

Njih će zameniti jedan od naših najboljih igrača Milan „MiLAN“ Kozomara koji je prošle nedelje napustio ekipi Chicken Fighters i jedan od najboljih Dota 2 igrača svih vremena, slavni Roman „RAMZES666“ Kushnarev čiji je tranfer iz Virtusa u Evil Geniuses obeležio prošli prelazni rok u ovom esportu.

Ovo znači da će tokom narednih onlajn Dota 2 turnira Ninjas in Pyjamas igrati u sledećoj postavi:

1 – Nikita „Daxak Kuzmin
2- Jason Connor „TANNER Weedon
3- Roman „RAMZES666“ Kushnarev
4- Milan „MiLAN“ Kozomara
5- Peter „ppd“ Dager