Virtus.pro i Team Secret najuspešniji na startu ESL LA

Dota 2 10. apr 202013:54 > 14:17
Podeli:
ESL

Velika onlajn liga koja je zamenila ESL Los Angeles Dota 2 Major je uveliko u toku, a nakon tri odigrana kola Virtus.pro i Team Secret su se izdvojili kao jedini neporaženi timovi na turniru.

Jaka konkurencija 16 najboljih timova EU i CIS regije je dovela do mnoštva neizvesnih mečeva, zbog čega su samo dva tima ostvarila maksimalan učinak u dosadašnjem toku takmičenja.

Virtusu se isplatio dolazak Igora „iLTW“ Filatova na probu i rezultati se već vide. Oni su na startu takmičenja pobedili HellRaisers, da bi potom nadigrali u velikom derbiju Gambit, a u trećem kolu su porazili Cyber Legacy.

Odmah iza njih se nalazi OG koji je izgubio od ekipe Vikin.gg što je za sada i jedno od najvećih iznenađenja turnira, ali su zato pobedili Nigmu i B8, tim slavnog Danila „Dendi2 Ishutina u kom igra i naš Nikola „LeBronDota“ Popović. B8 se sa 1-2 skorom za sada nalazi u donjem delu tabele, ali i dalje imaju i više nego dovoljno vremena da obezbede jedno od prva četiri mesta koja vode u plejof.

U grupi B Team Secret je redom pobeđivao Team Liquid, Ninjas in Pyjamas in Na’Vi i već sada je jasno da ukoliko ne bude velikih iznenađenja do kraja zauzeće jednu od prve dve pozicije koje vode u pobednički baraž.

Njih prate CIS ekipe Na’Vi i Team Spirit, kao i miks Chicken Fighters koji je došao iz kvalifikacija i za sada pruža sjajne partije. Najveće razočaranje grupe B je Team Liquid koji je jedina ekipa na turniru još uvek bez pobede.

Screenshot