Team Secret osmi put uzastopno slavio 3-0 u finalu

Dota 2 28. sep 202022:08 > 23:19
Podeli:
Screenshot

Team Secret je nastavio sa do sada nezapamćenom dominacijom u Dota 2 esportu, osvojivši osmi uzastopni turnir za redom i to bez izgubljene partije u finalu, za impresivni 24-0 skor u ukupnim gejmovima.

Osam turnira, osam 3-0 pobeda u borbi za titulu. Team Secret suvereno vlada EU i CIS regijom u Doti, i prava je šteta što ove godine nećemo gledati The International gde bi videli da li neka ekipa iz preostalih regija može da im parira.

Ovoga puta njihov rival u finalu je bio sastav VP.Prodigy, drugi tim Virtusa koji ako nastavi sa ovakvim igrama vrlo brzo će zameniti prvi tim koji je trenutno na pauzi usled serije loših rezultata.

Iako je VP.Prodigy bio taj koji je stradao od nezaustavljivog Secreta na startu plejofa u pobedničkom baražu, oni su savladali sve prepreke u donjem baražu kako bi stigli do velikog finala. Redom su padali Team Nigma, Team Liquid, Na’Vi i Alliance, a u ova četiri meča VP.Prodigy je izgubio samo jednu partija.

Ipak, dalje od toga nisu mogli, jer sastav koji predvodi Celement „Puppey“ Ivanov jednostavno odbija da bilo kome prepusti makar i jedan gejm.