MiLAN potpisao za Quincy Crew

Podeli:
ESL

Bosanski Dota 2 igrač srpskog porekla Milan "MiLAN" Kozomara je najnovije pojačanje američke ekipe Quincy Crew koja prolazi kroz velike promene nakon TI10.

Quincy Crew je morao da se zadovolji top 12 finišem na TI10 nakon što ih je u drugoj rundi donjeg baraža zaustavio OG rezultatom 2-0. Oni su prethodno zauzeli visoku četvrtu poziciju na DPC rang listi za 2021. godinu i kada se sve sabere takmičarska sezona koja je bila iza nas je bila uspešna za tim.

Kao i mnogi timovi odlučili su se za promene pred narednu sezonu, a to je značilo da ekipu napuštaju kapiten Avery „SVG“ Silverman, Arif „MSS“ Anwar i Rodrigo „Lelis“ Santos.

Umesto njih došli su kao što smo već napomenuli MiLAN, plus novi lider ekipe Maurice „KheZu“ Gutmann i Remus „ponlo“ Goh Zhi Xian.

MiLAN je u svojoj bogatoj karijeri igrao za ekipe kao što su Elements One, HellRaisers, J.Storm, Winstrike, Chaos EC i mnoge druge, a pre dolaska u Quincy Crew proveo je osam meseci u sastavu Ghost Frogs sa kojima je i igrao kvalifikacije za TI10.

KheZu dolazi iz sastava Vikin.gg, a navijači ga najbolje pamte kao igrača Team Secreta čiji je dres nosio tokom 2017. godine. U februaru je probio 11.000 MMR rejting, a interesantno je da je po zaradi drugi najuspešniji Heroes of Newereth igrač svih vremena.

Support ponlo dolazi iz ekipe Team D i od svih članova tima on za sda ima najmanje iskustva na profesionalnoj Dota 2 ceni. Heroji po kojima je najpoznatiji su Earth Spirit, Mirana i Tusk.

Novi Quincy Crew Dota 2 tim sada izgleda ovako:

1. Yaward „YawaR“ Hassan
2. Quinn „Quinn“ Callahan
3. Maurice „KheZu“ Gutmann
4. Milan „MiLAN“ Kozomara
5. Remus „ponlo“ Goh Zhi Xian

Komentari

Vaš komentar