Objavljen raspored grupa za The International 10

Podeli:
Valve

Manje od 24 časa pred početak grupne faze jubilarnog desetog The Internationala Valve je konačno otkrio raspored grupa.

Učesnici su podeljeni u dve grupe od po devet timova, od kojih će samo po jedan ispasti u grupnoj fazi, dok će prva četiri proći u pobednički baraž a timovi koji završe od 5. do 8. mesta u gubitnički. Opšti utisak je da su timovi relativno ravnomerno raspoređeni i da nas očekuje zaista neizvesna trka za top 4 finiš koji omogućuje timovima da rasterećeniji uđu u plejof i završnicu borbe za nagradni fond od 40 miliona dolara.

Grupu A predvodi aktulni šampion OG, a tu su još i Evil Geniuses, Virtus.pro, Alliance, Invictus Gaming, T1, Team Aster, Team Undying i Thunder Predator.

U grupi B među favoritima se izdvajaju PSG.LGD i Team Secret, Vici Gaming takođe očekujemo da vidimo u top 4, kao i Elephant koji će voditi bitku sa ekipama kao što su Fnatic, Team Spirit i Quincy Crew. Kao autsajderi u grupi B se nalaze beastcoast i SG esports.

Mečevi grupne faze počinju sutra od 09 časova, igraće se po četiri meča istovremeno, a kao što smo već napomenuli direktan prenos na srpskom jeziku možete pratiti na Fortuna Trovo kanalu, kao i na Sport Klub Esports televiziji.

TI10 se otvaraju sledeći parovi:

09:00

OG – Alliance
Evil Geniuses – Team Aster
Invictus Gaming – T1
Virtus.pro – Team Undying

Komentari

Vaš komentar